Een geheime wapen voor laser ontharing

Acura Clinics is specialized in plastic and aesthetic surgery. We focus on gentle and innovative behandeling methods. You will be in good hands with our experienced and skilled English-speaking doctors and clinic team. We will make sure you feel well taken care ofwel and informed at all times.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen wij cliënten een aantal maanden na ze in onze kliniek bestaan geweest teneinde ons ons rapportcijfer te melden op een schaal van 0 tot 10.

Verschillende klinieken zijn desalniettemin gespecialiseerd in het veven van een getinte huid. Hiermee mag alsnog ons juist uitkomst bereikt geraken. Wanneer jouw ons donkere huid hebt en geïnteresseerd bent in permanente ontharing via medicament over lasertechnieken, kan zijn dit verstandig enkele klinieken te benaderen en te vragen tot hun opties en ervaringen betreffende ons donkere huid.

Op een donkere huid zit ons laserbehandeling tevens niet zo juist omdat een deel over een vitaliteit geregistreerd wordt via het pigment in een huid. Daarom wordt tevens aangeraden om tenminste 2 weken vanwege de laserbehandeling ook niet te zonnen.

Komt u dan ook ook niet uit of heeft u aanvullende info nodig? Neem dan rustig contact met het op. We helpen u graag.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten veel maanden nadat ze in onze kliniek zijn geweest teneinde ons een rapportcijfer te geven op ons schaal aangaande 0 tot 10.

Dit is wegens Bergman Clinics enorm cruciaal teneinde met een wensen en behoeften over onze cliënten te voldoen, tenzij die strijdig bestaan met professionele normen en/of richtlijnen.

Voor iedere behandeling geraken haarzakjes verzwakt en vernietigd. Na gemiddeld 3 tot vier behandelingen worden echte gevolgen herkenbaar omdat ‘kale’ plekken op een huid voortkomen.

Een vitaliteit betreffende de diodelaser wordt door dit pigment in een haarzakjes omgezet in warmte. De kiemcellen rond de haarzakjes geraken hiermee gebarsten, waardoor een haargroei sterk is vertraagd, of ook volkomen stopt.

Een perfect uitkomst betreffende een permanente ontharing zijn gemiddeld zes tot 8 behandelingen benodigd. Tussen elke treatment kan zijn ons periode aangaande twee maanden nodig om de hoofdharen over een rustfase naar een groeifase te doen kunnen.

De haarzakjes die wij tijdens een behandelingen vernietigd hebben, zullen nauwelijks nieuwe haren meer produceren. Immers is dit geoorloofd dat tussen kracht met bijvoorbeeld hormonen bijvoorbeeld de zwangerschap en een menopauze ofwel medicatiegebruik, enig hergroei van hoofdharen optreedt. Dit kan zijn desalniettemin vaak betreffende 1 touch-up behandeling alweer echt te behandelen.

Ja, gedurende de gehele behandelperiode mogen een haartjes geschoren worden. Het kan zijn louter essentieel het u in deze periode de hoofdharen niet harst, epileert ofwel een ontharingscrème aangewend.

Indien u voor een IPL treatment Laserontharing komt adviseren wij u dan ook met teneinde miniem 8 weken voor een verzorging het gebied niet meer te waxen of epileren, een mogelijkheid bestaat vervolgens immers het u dan ook een wortel eruit haalt en dit haarzakje gedurende een IPL behandeling ook niet bereikt kan worden. Veelal bestaan daar plusminus 8 behandelingen benodigd, die worden uitgevoerd met tussenpozen betreffende 2 to 6 weken.

SHR laserontharing is ons nieuwe ontharingsmethode die is uitgevoerd via remedie van een bewegingsmethode. Het houdt in dat wij betreffende glijdende bewegingen over de behandelzone heen kunnen. De huid wordt langzaam verwarmt en een contactkoeling beschermt de epidermis.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een geheime wapen voor laser ontharing”

Leave a Reply

Gravatar